Monday, March 7, 2016

A DOUA CONFERINȚA DE MEDICINĂ A SOMNULUI ȘI VENTILAȚIA NON-INVAZIVĂ CU PARTICIPAREA INTERNAȚIONALĂ (4-5 martie 2016)

Dragi prieteni,
In perioada 4-5 martie 2016 Societatea de Respirologie „VIAREMO”, Secțiunea  de Somnologie  și  Ventilație  Non-Invazivă în colaborare  cu Societatea  Română  de  Pneumologie,  Secțiunea  de Somnologie  și  Ventilație  Non-Invazivă, USMF „Nicolae Testemiţanu”, Disciplina de Pneumologie şi alergologie și Institutul de Ftiziopneumologie „Chiril Draganiuc”au organizat A DOUA CONFERINȚA DE MEDICINĂ A SOMNULUI ȘI VENTILAȚIA NON-INVAZIVĂ CU PARTICIPAREA INTERNAȚIONALĂ.

La această Conferință am beneficiat de prezența de 3 experti internationali in Medicina Somnului si in Ventilatia Noninvaziva - Dr. Oana Deleanu președintele Secțiunea de somnologie si ventilație non-invazivă a Societății Romane de Pneumologie, asistent universitar, Universitatea de Medicina și Farmacie “Carol Davila” din București, Dr. Ștefan Mihăicută, șef lucrări,  Universitatea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” din Timișoara și Dr. Ștefan Dumitrache Rujinski, asistent universitar, Universitatea de Medicina și Farmacie “Carol Davila” din București, care ne au impărtăsit din experiența profesională.

Ne exprimam convingerea ca aceasta Conferinta si-a atins obiectivul principal de a promova dialogul stiintific si schimbul de experiente in rindul medicilor pneumologi, cardiologi, neurologi, ATI, psihiatri din Republica Moldova! 
Vă mulțumim din suflet tuturor celor care au contribuit la reușita acestei Conferințe: lectori, sponsori, dar și tuturor participanților!

No comments:

Post a Comment